Gradonačelnik Kasumović upriličio prijem finaliste “Zvezda Granda”: Zeničani, podržite Dinu Suljića da pobijedi!


Naslovna slika

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović upriličio je danas prijem za Dinu Suljića, finalistu regionalno popularnog takmičenja “Zvezde Granda”.

Inače, od početka takmičenja gradonačelnik Kasumović podržavao je učesnike ovog takmičenja iz Zenice.

“Drago mi je za tvoj uspjeh koji je ujedno i velika stvar za grad Zenicu. Gradska uprava Zenica sa mnom na čelu pratila te od početka tako da podrška nije izostala ni sada kada si došao do finala. Ti si cvijet ovog grada, zasluženo si došao do finala i ovim putem pozivam sve građane Zenice da glasaju za broj 9 i svog sugrađanina u subotu kada je veliko finale. Svakako, pozivam i naše privrednike da pruže podršku, pošalju SMS jer samo tako možemo pomoći Dini. On je svojim glasom i talentom osigurao finale, a sada je na nama da mu pomognemo da pobijedi i da Zenica ima svog prvaka u muzici”, kazao je gradonačelnik Kasumović.

Gradonačelnik Kasumović: Drago mi je za tvoj uspjeh koji je ujedno i velika stvar za grad Zenicu

Mladi Zeničanin zahvalio se gradonačelniku na kontinuiranoj podršci i prijemu koji mu itekako znači.

“Tempo je naporan, ali uspijevam nekako sve stići. Hvala Zenici i gradonačelniku na ogromnoj podršci koju mi pružaju. Čast mi je što ste prepoznali moj talenat još na početku takmičenja, ali i što ste upriličili ovaj prijem uoči finala. Nadam se da će me podržati moji sugrađani, a vama neizmjerno hvala na svemu do sada”, poručio je mladi Suljić.

Suljić: Čast mi je što ste prepoznali moj talenat još na početku takmičenja


Najpopularnije vijesti