NAJAVA 42. SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆA ZENICA


Naslovna slika

Gradsko vijeće Zenica održat će svoju 42. sjednicu u velikoj sali Grada Zenica dana 26. februara 2024. godine. Sjednica će biti podijeljena u dva dijela, i to Tematski dio sjednice s početkom u 10:00 sati te Radni dio koji će početi u 13:30 sati.

Gradski vijećnici će na Tematskom dijelu sjednice razmatrati pitanja iz aktuelne problematike u JU Apoteka “Zdravlje” Zenica, dok će se na Radnom dijelu između ostalog naći Prijedlog odluke o prodaji neizgrađenog gradskog građevinskog zemljišta u Poslovno-rekreativno-turističkoj zoni Zenica-jug, Prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o komunalnim djelatnostima zajedničke potrošnje, te Prijedlog Odluke o izmjenama Odluke o javnom redu i miru.

Vijećnici će razmatrati Informaciju o realizaciji Programa mjera za utrošak podsticajnih sredstava namijenjenih za oblast privrede u 2024. godini te Prijedlog Rješenja o razrješavanju i imenovanju člana stalne komisije za provođenje postupka javnih konkursa – nadmetanje (licitacija) za raspolaganje neizgrađenim građevinskim zemljištem u vlasništvu Grada Zenica.


Najpopularnije vijesti