Gradonačelnik Kasumović prisustvovao otvaranju modernog prostora za servisiranje vozila „Na jednom mjestu za sve vozače“


Naslovna slika

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović prisustvovao je danas svečanosti u naselju Blatuša, gdje je predstavljen jedinstven prostor za servisiranje vozila, renoviran i opremljen najmodernijom opremom za dijagnostiku i servisiranje motornih vozila te je osposobljen za sve usluge vezane za popravku i održavanje motornih vozila.

Kako je pojasnila Marina Miočić-Hamidović, predsjednica Uprave Adriatic osiguranja, na ovaj način svi vozači iz Zenice i okolnih mjesta imaju kompletne usluge na jednom mjestu gdje u modernom prostoru mogu obaviti i kompletan proces registracije vozila u modernom tehničkom pregledu Agram grupacije te osiguranju svoje vozilo u Adriatic osiguranju.

Gradonačelnik Fuad Kasumović poručio je kako mu je drago što upravo Zenica dobiva jedan savremen servis.

„Poznato je kako je u BiH pa i Zenici sve više automobila, a njihova prosječna starost i nije baš optimistična. Ovako savremen objekat koji su zajedno kao brak napravili Agram i BIHAMK će pomoći građanima u svakom smislu te riječi. Tu je i šlep služba koja je dio ovoga i ko god ima neke probleme, ima ovdje sve usluge na jednom mjestu. Kao gradonačelnik, prezadovoljan sam da Zenica dobiva ovakav servis. Nažalost, sve više je automobila i udesa, a vjerujem da će upravo ove usluge koje se nude ovdje pomoći kako građanima Zenice tako i okolnih mjesta“, rekao je gradonačelnik Kasumović.

Po završetku svečanog programa, prisutni gosti obišli su moderno uređene prostorije i jedinstven prostor koji pruža sve usluge na jednom mjestu za sve vozače.

Najpopularnije vijesti